Rakkaudesta lajiin

Jessica Änkilä

Hakalantie 6
86160 Pirttikoski
0458566106/ Jessica

jessica.ankila@luukku.com

Kaikki kääntyy hyväksi..

01.03.2016 21:18

Kesäkuussa olisi tullut vuosi täyteen siitä, kun ponit lähtivät joksikin aikaa pois kotoa. Neljän viikon jälkeen ne tulevatkin kotia takaisin ja meillä kaikki odottaa innoissaan sitä päivää. Tuula yliviivaa päiviä ja Sini laskee montako päivää sillä on, että saa tavata ensimmäisen oman poninsa. Isäntäkin on hypännyt remmiin mukaan, meillä on nykyään meidän ponit ei minun ponit. <3 Aivan mahtavaa päästä harrastamaan tätä harrastusta koko perheenä, eikä vain lasten kanssa. Kyllähän Jere silti sanoi, ettei se kehään ole menossa pitkään aikaan vielä. Sillekkin tulee aikansa.. ;) 

Takaisin asiaan.. Pääsiäisenä tulee se aika, kun tallin pitää olla valmis ottamaan vastaan nämä kultakimpaleet. Mama on nyt tullut siihen tulokseen, että se haluaa takaisin kotiin ja mitäpä me ei pienen rouvan tahdon eteen tehtäisi. 
Aikaa on kulunut hirveästi, kun viimeksi olen edes vilkaissut kotisivuille ja nyt sekin muuttuu. Hirveästi on pitänyt pyörittää ja käännellä sivuja, että niistä saisi edes jollainlailla oman näköiset. 
Ponien sivut avautuvat vasta ensi kuussa katseltaviksi, kun saamme kuvaajalta kuvat sivuille :) 

Meistä kaikista teamin jäsenistä tulee myös pienet esittelyt sivuille, mutta kuvia emme kaikista vielä ole saaneet.

 

Loppuun vielä kuva miten meillä tuuletetaan hermoja <3 
Kärryjen edessä totta kai ikiihana mama <3